Personal training

Leuk en uitdagend
Vergroot je zelfvertrouwen
Verbeter je conditie en kracht

Reserveer een gratis proefles voor Personal training

Heb je interesse in één van onze kickboks trainingen, maar volg je deze liever niet in een grote groep? Dan zijn onze personal trainingen misschien wel iets voor jou. Personal training bij Gym Verhaar in Veenendaal en Heteren kan individueel of in een kleine groep tot maximaal 4 personen worden gevolgd. Weet je nog niet of dit iets voor je is? Reserveer dan een gratis proefles en maak kennis met kickboksen en met Gym Verhaar.

 

Voordelen van een personal trainer

Het volgen van personal training heeft een aantal voordelen ten opzichte van onze groepslessen. Zo kun je zelf het tijdstip bepalen, maar ook de intensiteit en het niveau van de trainingen. Voor we beginnen met de trainingen, nemen we namelijk de tijd voor een goed gesprek. Hierbij bespreken we jouw persoonlijke wensen en wat je wilt bereiken met de trainingen. Vervolgens stellen wij een schema op voor de trainingen waarmee jij jouw doelen kunt bereiken.

Omdat de trainer tijdens de lessen alle aandacht op jou alleen of een kleine groep kan focussen, wordt je veel intensiever begeleid. Dit heeft als voordeel dat de trainer jouw sterke en zwakke kanten veel beter kent en ook beter weet of je eventueel blessures hebt om rekening mee te houden. Door deze kennis kan je samen met je trainer veel meer bereiken in je trainingen. Hierdoor ga je dus ook sneller vooruit. Dit merk je niet alleen aan een betere conditie en kracht, maar het is ook goed voor je zelfvertrouwen.

 

Personal training

Lestijden en prijzen Personal training

De lestijden voor personal training kunnen in overleg met de trainer worden bepaald.