Kickboksen wedstrijdtraining

Leuk en uitdagend
Vergroot je zelfvertrouwen
Verbeter je conditie en kracht

Reserveer een gratis proefles voor Kickboksen wedstrijdtraining

Ben je een gevorderde of ervaren kickbokser en wil je meedoen aan wedstrijden? Bij de wedstrijdtrainingen van Gym Verhaar wordt je klaargestoomd voor jouw opkomende wedstrijden. Wij doen er op dat moment alles aan om eruit te halen wat er in zit. Dat betekent dat we jouw kracht op de proef stellen en aan de slag gaan met de puntjes op de i zetten van jouw conditie. Oftewel, alles voor de winst! Wil jij graag gaan trainen voor kickboks wedstrijden in Veenendaal? Doe mee met een gratis proefles en ontdek of dit iets voor jou is.

 

Ga een stapje verder met kickboks wedstrijdtrainingen

Onze wedstrijdtrainingen voor kickboksen gaan nog een stapje verder dan onze recreatieve kickbokstrainingen. Het meedoen aan wedstrijden vereist namelijk extra veel toewijding en zware trainingen. Onze trainers doen er alles aan om het beste uit iedere kickbokser naar boven te brengen en leren jou de beste technieken. Zo kun jij deelnemen aan wedstrijden door heel het land.

 

Wedstrijdtraining

 

Wedstrijden in verschillende klassen

Binnen het kickboksen zijn er verschillende klassen waarin je ingedeeld kan worden voor wedstrijden:

  • J-klasse
  • N-klasse
  • C-klasse
  • B-klasse
  • A-klasse

In de J-klasse worden wedstrijden gespeeld door jeugd tot 16 jaar. De N-klasse zijn wedstrijden voor volwassenen op beginnersniveau die nog maar kort geleden zijn gestart met kickboksen. Wanneer je een klasse hoger gaat, wordt bepaald door de Kickboksbond. Ook is dit afhankelijk van hoeveel wedstrijden je hebt gespeeld of hebt gewonnen.

Neem je deel aan wedstrijden in de N-klasse? Dan ga je gemiddeld na drie gewonnen wedstrijden door naar de C-klasse. Vervolgens kan je na gemiddeld 6 gewonnen wedstrijden naar de B-klasse en vanuit daar met gemiddeld 8 gewonnen wedstrijden naar de A-klasse.

Wil je meer weten over onze prijzen of rooster? Je vindt alle informatie in onze Pay n Plan app.

Lestijden en prijzen Kickboksen wedstrijdtraining

Lestijden en prijzen
Bekijk de actuele lestijden en prijzen voor deze lessen via ons rooster in de Pay n Plan app.