Mini's 4-6 jaar

Leuk en uitdagend
Vergroot je zelfvertrouwen
Verbeter je conditie en kracht

Reserveer een gratis proefles voor Mini's 4-6 jaar

Kickboksen voor kinderen van 4 – 6 jaar in Veenendaal

Kickboksen voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar is bedoeld om de allerkleinsten kennis te laten maken met het kickboksen. Tijdens onze kickboks trainingen leren zij de eerste basistechnieken. Ook worden ze getraind in het ontwikkelen van zelfbewustheid en in het aangeven van grenzen. Maar voorop staat natuurlijk voor het plezier met elkaar. Lijkt onze kickboks training voor kinderen van 4 – 6 jaar je iets? Reserveer een gratis proefles om kennis te maken met de sport en Gym Verhaar.

 

Kickboksen razend populaire sport voor kinderen

Kickboksen is de afgelopen jaren een steeds populairdere sport geworden voor jonge kinderen. Je kind kan tijdens het sporten namelijk zijn of haar energie kwijt, is lekker actief bezig en werkt samen met andere kinderen. Hierdoor ontstaan er mooie vriendschappen. Maar dat niet alleen. Je kind krijgt meer zelfvertrouwen en wordt een stuk weerbaarder en gedisciplineerder.

 

Kinderen 4 tot 6

 

Sporten in een veilige en inspirerende omgeving

De houding van onze trainers naar de kinderen toe is altijd positief en persoonlijk. Ze zorgen ervoor dat er nooit hard of ongecontroleerd geslagen of getrapt wordt. Respectvol met elkaar omgaan staat dan ook centraal bij Gym Verhaar. Ook stimuleren wij sociaal contact dankzij gezamenlijke oefeningen die de kinderen doen.

Onze kickboks trainingen zijn onderverdeeld in verschillende leeftijdsgroepen. Ook zorgen we dat ieder kind altijd samenwerkt met iemand die qua niveau, kracht en lengte bij hem of haar past. Op die manier kunnen creëren wij een zo veilig mogelijke omgeving voor de kinderen. Ook kunnen wij hierdoor de kinderen beter begeleiden én verliezen we hun ontwikkeling niet uit het oog.

Wil je meer weten over onze prijzen of rooster? Je vindt alle informatie in onze Pay n Plan app.

Lestijden en prijzen Mini’s 4 – 6 jaar in Veenendaal

Lestijden en prijzen
Bekijk de actuele lestijden en prijzen voor deze lessen via ons rooster in de Pay n Plan app.

Leeftijden
Vanaf: 4 jaar
Tot en met: 6 jaar