Kinderen 10 - 13 jaar

Leuk en uitdagend
Vergroot je zelfvertrouwen
Verbeter je conditie en kracht

Reserveer een gratis proefles voor Kinderen 10 - 13 jaar

Ook voor de iets oudere kinderen is er natuurlijk ruimte bij Gym Verhaar. Bij deze trainingen gaan de trainers al iets anders te werk dan bij de jeugd tot 9 jaar. De trainingen worden iets uitdagender en zullen misschien wat vermoeiender zijn op sommige momenten. Ook bij deze trainingen zullen de jongeren veel gezonder worden en meer kracht opbouwen. Zeker op deze leeftijd is het belangrijk dat de kinderen veel zelfvertrouwen hebben en niet onzeker worden vanwege bepaalde redenen. Ook daar werken de trainingen van Gym Verhaar bij. Lijken de kickboks trainingen voor kinderen van 10 tot en met 13 jaar jou iets? Doe mee met een gratis proefles en maak kennis met de sport en Gym Verhaar.

 

Kickboksen voor kinderen op een verantwoorde manier

Onze kickbokslessen bieden kinderen uitdaging en afwisseling. De kickboks trainingen voor jeugd van 10 tot en met 13 jaar zijn gericht op het bijbrengen van de verschillende technieken op een speelse en respectvolle manier. De kinderen leren zowel in aanvallend als in verdedigend opzicht hoe zij op een verantwoorde manier moeten kickboksen.

 

Kickboksen voor kinderen van 10 - 13 jaar

 

Stimuleren van doorzettingsvermogen, discipline en motoriek

Tijdens onze kickbokslessen voor kinderen van 10 tot en met 13 jaar, besteden wij extra aandacht aan het stimuleren van hun doorzettingsvermogen en discipline. Tijdens de lessen verbeteren de kinderen hun motoriek. Met kickboksen spreekt jouw kind namelijk zijn of haar hele lichaam aan. Niet alleen het boven- en onderlichaam worden goed getraind, maar ook de linker- en rechterzijde worden getraind. Dat betekent dat tijdens een uur kickboksen, alle spieren aan bod zijn gekomen. Van je armen rug en schouders tot je buikspieren en benen. Alle spieren zijn nodig tijdens de training.

Vooral voor tieners heeft dat voordelen. Een uur trainen is voor hen heel efficiënt. Bovendien is een gelijkmatige belasting en inspanning van de spieren voor jongeren in de groei van groot belang. Kickboksen is dus de ultieme sport voor jouw kind om fysiek fitter te worden en spelenderwijs meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Wil je meer weten over onze prijzen of rooster? Je vindt alle informatie in onze Pay n Plan app.

Lestijden en prijzen Kinderen 10 - 13 jaar

Lestijden en prijzen
Bekijk de actuele lestijden en prijzen voor deze lessen via ons rooster in de Pay n Plan app.

Leeftijden
Vanaf: 10 jaar
Tot en met: 13 jaar