Kickboksen in Veenendaal en Heteren

Leuk en uitdagend
Vergroot je zelfvertrouwen
Verbeter je conditie en kracht

Reserveer een gratis proefles voor Kickboksen in Veenendaal en Heteren

Bij de kickbokslessen van Gym Verhaar leer je om te gaan met speciale technieken en hoe je deze technieken toe moet passen. Natuurlijk helpt kickboksen je om je conditie te verbeteren. Maar de lessen zorgen er ook voor dat je sterker in je schoenen gaat staan en minder snel onzeker wordt. Er zitten dus heel veel voordelen aan onze kickbokslessen. Ben je benieuwd of kickboksen bij Gym Verhaar iets voor jou is? Ontdek het tijdens een gratis proefles.

 

Wat is kickboksen?

Kickboksen is een vechtsport waarbij je je handen én benen mag gebruiken. Bij kickboksen worden de stoten van het boksen en de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo gecombineerd. Elleboogstaten zijn daarbij niet toegestaan.

Kickboksen is een uitstekende workout waarmee je je conditie verbetert en tegelijkertijd je kracht traint. Het is namelijk een full-body workout waarbij je al je spieren gebruikt. Na een uur sporten heb je niet alleen je armen getraind, maar ook je buikspieren, benen, rug en schouders. Kickboksen zorgt er bovendien voor dat je je energie op een goede manier kwijt kunt.

 

 

Waarom kickboks training bij Gym Verhaar?

Tijdens de kickboks trainingen wordt er veel aandacht besteed aan de verschillende stoot- en traptechnieken, kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. Je wordt niet alleen conditioneel fitter, maar je wordt ook weerbaarder.

Bij ons staat veiligheid voorop. Respect voor elkaar en discipline zijn belangrijke kernwaarden in de sport. We vinden het dan ook belangrijk dat je rekening houdt met elkaar en daarmee zoveel mogelijk de kans op blessures beperkt. Door veel samen te werken tijdens de trainingen, in groepen of in duo’s, leer je niet alleen je eigen grenzen beter kennen en te bewaken, maar ook die van anderen.  Hierdoor ontwikkel je ook meer zelfvertrouwen en sta je sterker in je schoenen.

Wil je meer weten over onze prijzen of rooster? Je vindt alle informatie in onze Pay n Plan app.

Lestijden en prijzen Kickboksen in Veenendaal en Heteren

Lestijden en prijzen
Bekijk de actuele lestijden en prijzen voor deze lessen via ons rooster in de Pay n Plan app.