Kickboksen voor vrouwen

Leuk en uitdagend
Vergroot je zelfvertrouwen
Verbeter je conditie en kracht

Reserveer een gratis proefles voor Kickboksen voor vrouwen

Kickboksen een sport voor mannen? Dat is al lang achterhaald! De afgelopen jaren is kickboksen een enorm populaire sport geworden onder vrouwen. De kickboks trainingen bij Gym Verhaar zijn voor zowel mannen als vrouwen. Maar onze ervaring is dat er veel vrouwen zijn die het prettig vinden om onder elkaar te trainen. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om kickboks trainingen te volgen die alleen voor vrouwen zijn. Lijken onze lady’s only kickboks trainingen je wel iets? Reserveer een gratis proefles en maak kennis met kickboksen én met Gym Verhaar!

 

Kickboks trainingen voor vrouwen bij Gym Verhaar

Tijdens onze kickbokslessen voor vrouwen combineren we plezier en gezelligheid met hard trainen. Je werkt aan je lichamelijke fitheid en verbetert je weerbaarheid. Door jou de verschillende verdedigings- en aanvalstechnieken te leren, krijg je meer zelfvertrouwen en ga je sterker in je schoenen staan. Ook leer je je eigen grenzen kennen en weet je wat je kan. Fijne eigenschappen die je in het dagelijkse leven zeker goed van pas komen!

 

Bokszak training

 

Blauwe plekken

Een van de meest gehoorde bezwaren van vrouwen om te gaan kickboksen is het krijgen van blauwe plekken. Het helemaal uitsluiten van blauwe plekken kunnen wij niet, maar we vinden het wel belangrijk dat jij zelf aangeeft wat je prettig vindt. Bovendien draag je bij het kickboksen altijd bescherming op je schenen. Door deze bescherming komen trappen veel minder hard aan. Zo heb je altijd zelf in de hand hoe hard het gaat.

Wil je meer weten over onze prijzen of rooster? Je vindt alle informatie in onze Pay n Plan app.

Lestijden en prijzen Kickboksen voor vrouwen

Lestijden en prijzen
Bekijk de actuele lestijden en prijzen voor deze lessen via ons rooster in de Pay n Plan app.