Jeugd 5 - 9 jaar in Veenendaal

Leuk en uitdagend
Vergroot je zelfvertrouwen
Verbeter je conditie en kracht

Reserveer een gratis proefles voor Jeugd 5 - 9 jaar in Veenendaal

Gym Verhaar denkt zelfs aan de jeugd! Kinderen van 5 tot en met 9 jaar kunnen ook bij ons komen trainen! Het verbeterd de conditie en de kracht, en dat al op zo’n jonge leeftijd! De kinderen krijgen leuke uitdagingen en waardoor ze al op jonge leeftijd veel sterker in hun schoenen komen te staan. Bovendien blijven de kinderen goed in beweging. Alleen maar voordelen dus! De kinderen mogen bij Gym Verhaar natuurlijk een proefles meedraaien om te kijken of het echt iets voor hen is.

 

Veiligheid en plezier

Bij Gym Verhaar staan de veiligheid en het plezier van de kinderen altijd voorop. Om de veiligheid te waarborgen, sparren wij alleen technisch en worden er geen stoten en schoppen naar het hoofd gedaan. Natuurlijk is het niet de bedoeling van onze kickboks trainingen dat de kinderen leren vechten. De gouden regel bij kickboksen is dat de vechttechnieken die geleerd worden in de trainingen, niet buiten de sportschool gebruikt mogen worden.

 

Voordelen kickboksen voor kinderen

Kickboks trainingen voor kinderen hebben veel voordelen. Is je kind bijvoorbeeld vaak onzeker? Dan kan kickboksen jouw kind helpen om zich zelfverzekerder te voelen. Een ander voordeel van kickboksen is dat kinderen beter inzien wat ze allemaal kunnen bereiken met de juiste instelling. Ook voelen ze zich een stuk energieker en fitter. Door te kickboksen verbeteren kinderen namelijk niet alleen hun kracht, maar ook hun conditie.

Kids 5 tot 9

Wil je meer weten over onze prijzen of rooster? Je vindt alle informatie in onze Pay n Plan app.

Lestijden en prijzen Jeugd 5 - 9 jaar in Veenendaal

Lestijden en prijzen
Bekijk de actuele lestijden en prijzen voor deze lessen via ons rooster in de Pay n Plan app.

Leeftijden
Vanaf: 5 jaar
Tot en met: 9 jaar