G-team kickboksen

Leuk en uitdagend
Vergroot je zelfvertrouwen
Verbeter je conditie en kracht

Reserveer een gratis proefles voor G-team kickboksen

Tijdens deze vorm van kickboksen geven wij als Gym Verhaar iedereen in de huidige maatschappij de kans om te doen wat hij of zij leuk vindt. G-Team kickboksen is bedoeld voor mensen met een beperking. Deze lessen worden op een andere manier gegeven, maar toch zo dat iedereen er iets aan heeft. Voor ieder wat wils dus bij Gym Verhaar. Ben jij geïnteresseerd in G-team kickboksen in Veenendaal? Volg een gratis proefles en kom erachter of het iets voor jou is.

 

G-team kickboksen bij Gym Verhaar

Onze G-team kickboks lessen trainen je in weerbaarheid en het aangeven van je grenzen. De trainingen vergroten je zelfvertrouwen terwijl je in groepsverband werkt aan je conditie, snelheid, lenigheid, kracht, explosiviteit en controle. Maar nog belangrijker, onze kickboks lessen zijn ook nog eens ontzettend leuk. Jouw plezier staat namelijk voorop.

 

G-team kickboksen

 

Aandacht voor jouw individuele ontwikkeling

Onze trainers zorgen ervoor dat jij in je eigen tempo de verschillende kickboks technieken leert. We spelen daarbij in op de individuele vermogens binnen de groep. Dat doen we niet alleen binnen het G-team, maar ook in onze andere lessen. Tijdens het samenwerken in onze trainingen, matchen we namelijk altijd gelijkwaardige deelnemers met elkaar om te sparren. Ons uitgangspunt is: wat normaal kan, gebeurt normaal en wat aangepast moet worden, gebeurt op een aangepast manier.

Wil je meer weten over onze prijzen of rooster? Je vindt alle informatie in onze Pay n Plan app.

Lestijden en prijzen G-team kickboksen

Lestijden en prijzen
Bekijk de actuele lestijden en prijzen voor deze lessen via ons rooster in de Pay n Plan app.

Leeftijden
Vanaf: circa 14 jaar
Tot en met: 65+