Bootcamp Veenendaal

Leuk en uitdagend
Vergroot je zelfvertrouwen
Verbeter je conditie en kracht

Reserveer een gratis proefles voor Bootcamp Veenendaal

Bootcamp Veenendaal

Wil je fitter, sterker en soepeler worden? En wil je graag in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is onze bootcamp echt iets voor jou! Met de bootcamp trainingen van Gym Verhaar doe je fitness oefeningen en intervaltrainingen in de buitenlucht. Onze trainingen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd en met ieder sportniveau. Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan onze bootcamps? Reserveer dan een gratis proefles en maak kennis met de sport en met Gym Verhaar!

 

De bootcamp training

Onder begeleiding van onze trainers, train je je conditie, kracht, lenigheid en explosiviteit in de buitenlucht. Je lichaam is daarbij de belangrijkste tool. Dat betekent dat we vooral uitgaan van oefeningen die je kunt doen zonder gebruik van extra apparaten of gewichten. Tijdens de training wisselen fitness oefeningen en cardio-oefeningen elkaar af. Hierdoor verleg je in een korte periode flink je grenzen. Dit maakt het sporten ook steeds leuker worden.

We houden ons niet aan een vast programma. Iedere training is anders. Dat betekent niet dat bepaalde oefeningen niet terugkomen in verschillende lessen. Juist doordat we niet werken met een vast programma, kun je gemakkelijk op ieder moment instromen.

Bootcamp

Wil je meer weten over onze prijzen of rooster? Je vindt alle informatie in onze Pay n Plan app.

Lestijden en prijzen Bootcamp Veenendaal

Lestijden en prijzen
Bekijk de actuele lestijden en prijzen voor deze lessen via ons rooster in de Pay n Plan app.