Bokszaktraining in Veenendaal en Heteren

Leuk en uitdagend
Vergroot je zelfvertrouwen
Verbeter je conditie en kracht

Reserveer een gratis proefles voor Bokszaktraining in Veenendaal en Heteren

Wil je graag boksen in Veenendaal of Heteren, maar heb je geen zin om zelf klappen op te hoeven vangen? Meld je dan aan voor onze bokszaktraining. Weet jij nou niet of dit iets voor jou is? Dat is geen enkel probleem! Bij ons kan je een gratis proefles reserveren om eerst kennis te maken met de sport én met Gym Verhaar!

 

Wat is bokszaktraining?

Bokszaktraining draait niet alleen om kracht. Deze high intensity training zorgt er ook voor dat je jouw lichaam snel in topconditie krijgt. Tijdens de training leren wij je de juiste technieken en vaardigheden terwijl je verschillende combinaties in een flink tempo uitvoert. Zo leer je de slagen aanvoelen en de kracht van je slagen te optimaliseren. Ook train je je voetenwerk, je explosiviteit en leer je je ademhaling beter te beheersen. Juist doordat je zowel je lichaamskracht vergroot als je uithoudingsvermogen verbeterd, is bokszaktraining een geweldig alternatief voor de meer traditionele vormen van lichaamsbeweging zoals fietsen, zwemmen en hardlopen.

 

Bokszaktraining

 

Begeleiding bij Gym Verhaar in Veenendaal en Heteren

Bij onze bokszaktraining leer je echt iets. Onze ervaren trainers corrigeren je namelijk tijdens de trainingen op je techniek en veiligheid. Daarbij wordt altijd gekeken naar jouw persoonlijke niveau en tempo. Maar dat niet alleen! Tijdens onze bokszaktraining heb je namelijk ook heel veel plezier! Wij zorgen ervoor dat je helemaal uit je dak gaat. Voor je het weet is de training alweer voorbij.

Wil je meer weten over onze prijzen of rooster? Je vindt alle informatie in onze Pay n Plan app.

Lestijden en prijzen Bokszaktraining in Veenendaal en Heteren

Lestijden en prijzen
Bekijk de actuele lestijden en prijzen voor deze lessen via ons rooster in de Pay n Plan app.

Leeftijden
Vanaf : circa 14 jaar
Tot en met : 65+